Kohalik Võim

Toomas Järveoja asus tööle Kambja Vallavalitsuses

Kambja abivallavanema kohale asus endine Elva vallavanem Toomas Järveoja.

Toomas Järveoja on pikaajalise kogemusega omavalitsusjuht. Ta on juhtinud Elva linnavolikogu ja -valitsuse tööd. Samuti on ta täitnud Elva vallavanema ametikohuseid. Toomas Järveoja on lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi.

Viieliikmelist vallavalitsust juhib vallavanem Illari Lään. Uuenenud valitsusse kuuluvad ehitus-, planeeringute ja haldusvaldkonna abivallavanem Toomas Järveoja, sotsiaal-, haridus- ja kultuurivaldkonna abivallavanem Liis Rosin, sotsiaalosakonna juhataja Rahel Tamm ning maa- ja ehitusosakonna juhataja Timo Varik.

Elva Elu soovib Toomasele jõudu uuel töökohal!

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X