Elva linnKogukondKohalik VõimSündmused

Pika tänava tammed ja pärnad jäävad alles!

Täna kogunesid Pikale tänavale Elva vallavalitsuse, MTÜ Elva Elama ja Asfaldigrupp OÜ esindajad ning kohalikud elanikud.

Kohapeal vaadati olukord üle ja saadi kokkuleppele, et lõigatakse maha ainult halvas seisukorras olevad puud ning säilitatakse enamik projektis mahalõikamisele määratud kõrghaljastus.

Projektis tehakse vajaminevad muudatused ja tellitakse arborist puid korrastama. 

Puud, mis lõigatakse maha, asendatakse uute ja sobilike neljameetriste puudega.

Elva kohalik arborist Robert Oetjen sõnas: “Minu jaoks (ja kindlasti paljude Elva linna elanike jaoks) on oluline, et tee rekonstrueerimise käigus säilitaksime kõrgema väärtusega puid võimalikult palju. Teeäärsed tammed ja suurem osa pärnadest on terved, tervikliku ja vabalt kujunenud võraga ning parimas kasvueas. Nad peaksid kaunistama ja kujundama Elva linna maastikku veel palju aastakümneid”.

Spetsiaalselt Pika tänava puude teemal Elvasse sõitnud Riigikogu liige Peeter Ernits (EKRE) oli ka resultaadiga rahul: “Mul on hea meel, et terve mõistus võitis, erialaspetsialistide professionaalset arvamust võeti kuulda ja elvalaste soov puud säilitada jäi peale,” kommenteeris Ernits Elva Elule.

Elva Elul on samuti hea meel tõdeda, et vallavalitsuse ja kohaliku rahva koostöö on võimalik küll. Ühiselt edasi koostööd tehes teeme me oma kodukoha paremaks!

Toomas Hansen

Elva Elu

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X