Kohalik Võim

Pressiteade: Elva vallavanem ja vallavalitsus kinnitatud

Pildil Heiki Hansen, Airi Mahla, Toomas Järveoja, Marika Saar, Mikk Järv

Elva vallavolikogu valis 7. novembri õhtul Elva vallavanemaks Toomas Järveoja ja kinnitas abivallavanemateks Marika Saare, Heiki Hanseni, Mikk Järve ning palgaliseks valitsuse liikmeks Airi Mahla.

Elva vallavanem Toomas Järveoja tänas volikogu usalduse eest: „Ees seisab suur töö Elva valla kui terviku arendamisel, piirist piirini ning inimesest inimeseni. Valla juhtimisel saab paralleele tuua nii Tartu Maratoni kui ralliga. Maratonil on oluline vastupidavus ning rallispordis julgus ja koostöö. Meeskond saab edukas olla ainult siis, kui liikmete vahel valitseb koostöö, igaühe panus on oluline ning mõjutab lõpptulemust.  Elva valla elanike ootused haldusreformi osas on suured ning see paneb meile  suure vastutuse, kuid usun, et me saame oma meeskonnaga hästi hakkama. Meil on kogemusi ja tahet valla arendamisse panustada.”

Nii Elva vallavanem kui abivallavanemad on varasema omavalitsusjuhtimise kogemusega. Toomas Järveoja (Reformierakond) töötas viimati SA Tartu Sport haldusjuhina, enne seda Elva linnapeana. Mikk Järv (Reformierakond) on töötanud Kanepi ja Puhja vallavanemana, Heiki Hansen (Reformierakond) on töötanud AS Tartu Turg arendusjuhina ning Elva abilinnapeana, Marika Saar (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) töötas viimased kolm aastat Elva abilinnapeana, valitsuse liige Airi Mahla (Keskerakond) on Rämsi Külaseltsi eestvedaja ning ta on olnud ka Puhja volikogu liige.

Volikogu päevakorras oli ka vallavolikogu komisjonide moodustamine, vallavolikogu komisjoni esimeeste ja aseesimeeste valimine, Elva volikogu aseesimeeste arvu määramine, endistele volikogu esimeestele, vallavanematele ja linnapeale hüvitiste määramine, vallavolikogu esimehe ja vallavalitsuse liikmete töötasu ja hüvitiste määramine, revisjonikomisjoni esimehe ja liikmete valimine.

Elva Vallavolikogus on kokku 29 kohta, millest Reformierakonnal on kümme, Sotsiaaldemokraatlikul Erakonnal neli ja Keskerakonnal kaks vallavolikogu liikme kohta.

Lisainfo:
Toomas Järveoja

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button