Kohalik Võim

Selgitus artiklile: Jaga ja valitse – ehk kellele jagati rallipasse

Juhin tähelepanu sellele, et hr Räis küsis Elva vallavalitsuselt  teabenõudes  dokumenti, mille alusel rallipasse jagati. Kuigi seesugust dokumenti ei ole, ei tähenda see, et puuduvad jagamise põhimõtted. 

Need olid järgmised: rallipassi saajateks olid Elva valla äpi rallikampaania ennustusmängu auhinnasaajad, Elva Elamusfestivali ja Elva valla rallikampaania tegevustega seotud inimesed, kes panustasid nendesse tegevustesse oma vabast ajast. Lisaks täpsustan, et see VIP nimekirjas  puuduolev nimi ei ole edastamata, vaid see pass jäigi välja jagamata. 

Vallavalitsuse hinnangul ei ole nendel passidel rahalist väärtust ning need on saadud koostöö raames (passide rahalistväärtust ei ole kusagil fikseeritud). Elva valla rahaline toetus oli suunatud sihtfinantseeringuna üritusel kasutatavate teede ehitamiseks ja hooldamiseks ning Elva valla reklaamimiseks. Elva valla kohustuseks oli muu hulgas aidata igakülgselt kaasa vallasisese Rally Estonia teavitustööga, abistada Rally Estoniat suhtluses kohalike elanike, asutuste ja ettevõtetega. Seega olid rallipasside jagamise põhimõtted seotud Elva valla maineürituste korraldusse panustamisega.

Toomas Järveoja

Elva vallavanem

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X