Kohalik VõimValla uudised

KOALITSIOONILÄBIRÄÄKIMISED ON LÕPPENUD! Elva valla koalitsioonileping sõlmitakse ajaloolises Hellenurme vesiveskis

Pressiteade:

Eesti Reformierakond, Sotsiaaldemokraatlik Erakond ja Eesti Keskerakond sõlmivad teisipäeval, 24. oktoobril 2017 kell 19.00 Hellenurme veskis Elva valla koalitsioonilepingu aastateks 2017-2021.

Nädal aega väldanud koalitsioonikõneluste käigus on põhjalikult läbi räägitud valla juhtimise ning valdkondade arendamise põhimõtted, vallavalitsuse struktuur ning lähiaja investeeringud. Koalitsioon lähtub oma töös Elva linna, Konguta valla, Palupera valla, Puhja valla, Rannu valla ja Rõngu valla vahel sõlmitud ühinemislepingust. Koalitsiooni eesmärgiks on professionaalse ja teotahtelise meeskonna moodustamine, et üheskoos võtta vastutus eelseisvate väljakutsete ees.
Reno Laidre: „Ühendame oma kogemused ja nutikuse, et arendada Elva valda kui tervikut piirist piirini ning inimesest inimeseni ja kujundame üheskoos Elva vallale tugeva identiteedi. Tugev vald tähendab korras teid, tänavaid ja kaasaegseid transpordiühendusi, mis tagavad avalike teenuste hea kättesaadavuse kogu valla territooriumil.”
Marika Saar lisas: „Valla juhtimisel lähtume avatud valitsemise põhimõtetest, mis tähendab ausat ja läbipaistvat juhtimist, kus olulisel kohal on elanike kaasamine. Meie jaoks on olulised teemad toimiva ühtse inforuumi loomine, ujulaga spordihoone ehitamine ja ka eakate päevakeskuste võimaluste mitmekesistamine.”
„Elva vald hoolib oma inimestest, me peame arvestama nii noorte kui ka eakatega. Vald peab välja töötama võimalused, kus tulevikus saaks iga laps käia vähemalt ühes huviringis tasuta ning järgmisest aastast käivituks tasuta vallasisene transport,” sõnas Peeter Laasik.

Elva Vallavolikogus on kokku 29 kohta, millest Reformierakonnal on kümme, Sotsiaaldemokraatlikul Erakonnal neli ja Keskerakonnal kaks vallavolikogu liikme kohta.

Hellenurme Veskiveski asub Elva vallas Hellenurmes ning on ainus vee jõul töötav veski Eestis. Veski on ehitatud aastal 1880 Middendorffide pere poolt.

Lisainfo:
Reno Laidre, Reformierakond, 528 6361
Marika Saar, Sotsiaaldemokraatlik Erakond, 522 7013
Peeter Laasik, Keskerakond, 503 8421

Foto: http://www.veskimuuseum.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X