Elva linnNooredNoorteleSportSündmused

Tartumaa koolidevaheline saalijalgpalliturniir tõi kokku üle poolesaja noore

Teisipäeval, 20. veebruaril toimus Elva spordihoones saalijalgpalli Rimi koolijalka turniir, kus omavahel võistlesid Tartumaa 4.–6. klasside poisid.

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) ja Tartumaa Spordiliidu koostöös toimunud saalijalgpalliturniiril osales kokku 61 poissi kaheksast erinevast maakonna koolist. Esindatud oli Luunja Keskkool, Ülenurme Gümnaasium, Võnnu Keskkool, Juhan Liivi nimeline Alatskivi Kool, Rõngu Keskkool, Laeva Põhikool, Vara Põhikool ja Elva Gümnaasium. Viimane neist pani enda koolist välja kaks esindust.

Meeskonnad olid jagatud kahte nelja- ja viieliikmelisse alagruppi. Turniiri teises pooles kohtusid omavahel kummagi alagrupi esimesed, teised, kolmandad ja neljandad meeskonnad.

Esimeses alagrupist pääses finaali Luunja Keskkool, kes kirjutas kolmest mängust enda nimele kaks võitu ja ühe viigi. Vastaste väravavõrk pandi sahisema 12 korral, enda väravavõrgust nopiti üks pall. Teises alagrupis võidutses Ülenurme Gümnaasium, kes läbis alagrupikohtumised puhaste paberitega: neljast mängust neli võitu ning vastastele löödi kokku 25 vastuseta väravat. Põnevas finaalkohtumises sai aga võidu kirja Luunja esindus, kes alistas vastase napilt 2:1. Ka kolmanda koha mängus sai otsustavaks üksainus värav: Alatskivi kooli esindus võttis Elva Gümnaasiumi II võistkonna üle 1:0 võidu.

Eesti Koolispordi Liit ja Tallinna Haridusamet on varasemalt korraldanud koolidevahelisi võistlusi alates 7. klassist. EJLi eestvedamisel toimuvad eelmisest õppeaastast Rimi koolijalka turniirid ka 1.–3. ja 4.–6. klasside poistele ja tüdrukutele. Lisaks peetakse kõigis vanuseklassides saalijalgpalliturniire.

Eesti Jalgpalli Liit

www.jalgpall.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X