Elva linnLapsedNooredNoorteleSportSündmused

Elvas toimub noortele suunatud tasuta inspiratsioonituur

Üritus toimub 16.00-17.30 Elva Spordihoone peeglisaalis, seda viib läbi Joel Juht oma inspiratsioonituuri raames koolitust (treening), mille eesmärk on
anda noortele keerulisel ja pingelisel ajal tuge ning rõõmu.

See pole mõeldud mingil omakasupüüdlikul eesmärgil, vaid tants on väga hea võimalus eneseväljenduseks, hoolimata vanusest, rahvusest või soost. Sel korral ongi koolitus suunatud erandkorras just kõigile huvilistele ning
toimub tasuta. Joel Juht on seda inspiratsioonituuri läbi viinud juba paar nädalat üle Eesti ning viimasel hetkel tekkis võimalus Elvas samuti
koolitust läbi viia.


Facebooki event on siin: https://fb.me/e/1v3fxhf5U

MILLEST SÜNDMUS ALGUSE SAI?


Joel Luht:
Tuur on saanud alguse järgnevast üleskutsest ja soovist panustada kõikide hetkel Eestis asuvate noorte heaolusse. Maailmas on praegu palju kurbust, viha ja segadust ning kõik Ukrainas toimuv ja koroonapandeemia on tekitanud noortele pingeid. Seega just praegu vajavad noored märkamist ning midagi toredat oma igapäevaelus. Olen treeninud inimesi üle 30 aasta ning näinud, kuidas tants inimesi aitab.

Kuna muusikale on omistatud teada tuntud teraapiline mõju, siis tantsimine annab võimaluse muusika saatel oma emotsioone ja tundeid väljendada ning teha koos midagi positiivset. Juba järgmisel nädalal soovin alustada üle-eestilise inspiratsioonituuriga, mille eesmärk on aidata kaasa noorte vaimse tervise hoidmisele. Inspiratsioonituuri raames viin erinevates Eesti linnades läbi tänavatantsutreeningud, millega saavad liituda kõik
noored, sealhulgas ka ukrainlased.

Kuna kogu Ukrainas toimuv on läinud mulle väga hinge, siis soovin teha noortele tasuta ühe toreda päeva ja anda sellisel moel oma panuse millegi positiivse loomisel. Olen saanud viimastel kuudel kirju noortelt
mitmetest Eesti linnadest nagu Rakvere, Rapla, Loo, Laulasmaa Kool, Nõo põhikool, Valga, Võru, Kunda, Elva, Peetri, Loksa, Tartu, Haapsalu, Viljandi, Keila jne.

Kutsun siinkohal üles Eesti erinevaid ettevõtjaid kaasa aitama ning julgustan minuga ühendust võtma kõiki neid noorteorganisatsioone või inimesi, kes Ukraina noortega juba Eestis tegelevad. Kutsun kõiki mind heas mõttes ära kasutama, et teha teistele inimestele head!

#iganooronoluline

Lenel Karu
JJ-Street Tantsukool

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X