KogukondSport

EESTI JALGRATTASPORDI HOOAEG SAI 45. KORDA AVALÖÖGI ELVAS!

Jalgrattaspordis algab uus hooaeg uue aasta algusega ja kuigi tavapärane on, et võistlusi peetakse pigem soojemates ilmastikuoludes, siis juba 45. aastat järjest avati hooaeg just Elvas, kui mõõtu võeti traditsiooniliselt Elva Talikrossi võistlustel.

27. jaanuaril toimunud Elva Talikrossi I etapil medaleid veel ei jagatud, sest võistlus koosneb kokku kahest etapist. Kuna Elva Talikross on ühtlasi ka Tartumaa lahtisteks meistrivõistlusteks jalgratturite talikrossis, siis selgitatakse erinevates vanusegruppides välja ka Tartumaa meistrid. Võistluste II etapi tulemuste põhjal selgitatakse välja ka talikrossi Eesti meistrid.

Võistluste esimesest etapist võttis osa 179 võistlejat kõigist Eesti suurematest jalgrattaklubidest. Elva ratturid võistlesid esimesel etapil väga tublilt, sest võit suudeti omale napsata kolmes vanuseklassis. N12 vanuseklassis sai etapivõidu kirja Marie Pihlap, M12 klassis Joonas Vähi ja meeste eliitklassis Caspar Austa.

Kas Caspar teenib oma 11. Eesti meistritiitli talikrossis või suudab konkurentidest keegi tema koduradadel parem olla, selgub juba 10. veebruaril, mil toimub võistluste II etapp.

Elva Talikrossi I etapi kõikide tulemustega saab tutvuda Spordiliidu kodulehel: http://spordiliit.elva.ee/images/dokumendid/Talikross-2018-I-etapp.pdf
Pildigalerii võistlustest: https://www.flickr.com/photos/146059821@N02/sets/72157691965290384 

Teie Elva Spordiliit
elva.spordiliit@mail.ee
http://spordiliit.elva.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X