Kogukond

Elva valla uus sümboolikakonkurss kestab 2. veebruarini

Konkursi raames oodatakse nii vapi, lipu kui logo kavandeid, mis peegeldavad paikkonna identiteeti ja väärtusi. Konkursitöö peab vastama heraldikanõuetele ja sümbol olema arusaadav, meeldejääv, universaalselt kasutatav ning ühiselt mõistetav nii sise- kui ka rahvusvahelises suhtluses.

Tööde esitamise tähtaeg on 2. veebruar kell 15.00. Konkursitöö tuleb tuua või saata posti teel Elva vallavalitsusse (Kesk 32, Elva linn, Elva vald) märksõnaga „Elva valla sümboolika konkurss”.

Konkursil võib osaleda nii füüsilise kui juriidilise isikuna, kuid üks autor (füüsilise isikuna) võib esitada vaid ühe konkursitöö. Konkursile laekunud kavandeid hindab Elva vallavalitsuse moodustatud konkursi komisjon. Konkursi auhinnafond on 3 000 eurot. Täpsed konkursitingimused leiab Elva valla kodulehelt.

Valla arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kertu Vuksi sõnul tuli sümboolikakonkurssi korrata, sest möödunud aasta sügisel toimunud konkursi raames ainulaadset ja universaalselt kasutatavat kavandit ei leitud. Seetõttu toetas ka volikogu uue konkursi korraldamise mõtet.

Lisainfo: Kertu Vuks kertu.vuks@elva.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X