Sündmused

29. märtsil läheb Verevi ranna-ala planeeringu kehtestamine Elva Vallavolikogus hääletusele

Lugupeetud rahvasaadikud: Aivar Kuuskvere, Armas-Henneke Räis, Serjoza Smorodin, Eva Kams, Heiki Hansen, Juta Lipmeister, Hillar Hänilane, Kristel Ilves, Leelo Suidt, Liina Tamm, Maano Koemets, Madis Ess, Küllike Lõhmus, Margus Reinoja, Marika Saar, Lea Tuvikene, Mati Miil, Mikk Järv, Peeter Laasik, Priit Värv, Rein Abel, Silver Laks, Sulev Kuus, Meelis Karro, Toomas Järveoja, Toomas Paur, August Vester, Tõnu Aigro, Urmas Kruuse, Janika Vardja, Mari-liis Vanaisak, Vahur Vuks, Vambola Sipelgas, Vahur Jaakma . Sel esmaspäeval, 29. märtsil 2021. a, peate hääletama Verevi järve rannaala detailplaneeringu üle. Neli aastat tagasi lubasite meile ujulat, tänaseks ei ole seda valmis ehitatud. Ei ole mõtet teemast kõrvale hiilida, planeerides kellegi “salapärase investoriga” Verevi randa ujulat. Tasub siiski meelde tuletada, et rahvas on andnud Teile mandaadi ja varsti on käes uued valimised. Otsustame Elvale nii tähtsa küsimuse üle ikka rahva häält kuulates ja päriselt oma südamehääle järgi.


Facebooki Elva grupis on käimas rahvaküsitlus, kus palutakse ligi 7400 liikmega grupi liikmetel anda oma hääl – kas toetada vallavalitsuse ideed rajada ujula-rannahoone Verevi randa või teha need hooned eraldi asukohtadesse.

Head vallavolinikud, otsustame Elvale nii tähtsa küsimuse üle ikka rahva häält kuulates ja päriselt oma südamehääle järgi! Edu esmaspäevasel volikogul!

Link hääletuse juurde: https://www.facebook.com/groups/elvagrupp/permalink/10164872361215084/

Elva Elu

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X