SportValla uudised

Kristjan Ilves ja Roland Lessing asetasid täna Elva spordihoone nurgakivisse kapsli

Täna keskpäeval toimus Elva spordihoone nurgakivi pidulik üritus, kus sportlased Kristjan Ilves ja Roland Lessing asetasid nurgakivisse kapsli.

Vallavanem Toomas Järveoja ning KRC Ehituse juhatuse liige ja tegevjuht Siim Kroodo rääkisid, et ehitus kulgeb plaanipäraselt ning kõigil on hea meel, et spordihoonega luuakse kogu Elva vallale juurde kvaliteetsed sportimistingimused.

„Elva sportlased on olnud väga edukad ning toonud Elvale palju kuulsust, alustades kas või Erika Salumäest, kes on kahekordne olümpiavõitja trekisõidus. Loodetavasti aitab uus spordihoone uute ja ka praeguste sporditähtede edule veelgi kaasa,“ ütles Toomas Järveoja.

Kristjan Ilves ja Roland Lessing võistlesid üritusele tulnud kahe vallakodanikuga korvpallis, et selgitada välja Elva spordihoone eluaegse priipääsme võitja. Kuna Martin Järveoja ei saanud üritusel töökohustuste tõttu osaleda, loositi üritusele tulnute seast välja kaks inimest, kes said võimaluse proovida oma kätt korvpallis.

Loosi tahtel said korvpallivõistlusel oma õnne proovida KRC ehituse projektijuht Jegor Šurmin ja kauaaegne jalgrattatreener Jüri Kalmus, kellest viimane andis võimaluse võistelda edasi Elva Gümnaasiumi direktorile Tarmo Postile, kes ka lõpuks eluaegse priipääsme spordihoonesse endale võitis.

Üritusel esialgu osalema pidanud Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja ei saanud kahjuks töökohustuste tõttu üritusele tulla, kuid edastas oma tervitused kõigile video teel ning lubas spordihoone avamisel kindlasti kohal olla.

Nurgakivi kapslisse pandi Tartu Postimees, Elva valla leht, Elva Postipoisi viimane number, ehitusdokumendid, kohapeal tehtud fotod ja üheeurone münt. Spordihoone valmimistähtaeg on 30. juuni 2020.

Elva Vallavalitsus

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X