Elva linnKogukondVaba AegValla uudised

HETK: Elvas rulliti esimene Sushi

Ilmeselt on paljud, kes lähinädalail Arbimäe Konsumist läbi käinud, hetke kukalt kratsinud ja mõelnud, et mis sagimine peaukse kõrval, seal kus varem kummikut ja kalamehe kraami müüdi, õieti käib. Küllap kavalam kodanik sai ka kohe sotti – leti peal ju suur silt “SUSHI” – ja just sushit Arbimäel pakkuma hakataksegi!

Komorebi Sushi – mida see siis tähendab? Seletuse andis peremees, Raimo Aun: “Jaapani keel on täis tõlkimatuid sõnu. Komorebi on üks neist. See on hetk. Seda peab tunnetama. Kujuta nüüd ette, et oled päikeselisel päeval metsas, või pargis ja üks hetk märkad lehtede varje mängimas maas, puudel, miks mitte ka oma kardinatel. Kui sa avastad end korra kogu selle lihtsuse ilu peale mõtlemast – vot see ongi komorebi.”

Elva Elul avanes harukordne võimalus viibida esimese Elvas rullitud sushi valmimise kõrval, seda jäädvustada ning ka esimene maki ära proovida! Kiire kokkuvõte: peakokk on tasemel, toit on värske ja maitsev, olemas kõik  klassikalised komponendid, lisandid ning lõpuks on Elvas see miski, mida saab pulkadega süüa!

Komorebi Elva. Foto: Martti Tammaru

Kunas Sushit saab?

Raimo veel sellele küsimusele kindlat vastust ei julge anda. “Elame ennast sisse, katsetame veel veidi. Vaja on ka seadistada kassasüsteemid ja kõik muu, et pakkuda kvaliteetset teenust. Loodan südamest, et saame Sushit muretult kõigile soovijatele juba järgmise nädala jooksul pakkuda. Kõige mõistlikum on meie tegemistel silm peal hoida facebookis!”

Komorebi facebookis: https://www.facebook.com/KomorebiElva/

 Martti Tammaru

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X