KogukondSündmusedVaba Aeg

MTÜ Elva Elama kingib linnarahvale tasuta Ultima Thule kontserdi

Aktiivseid linnakodanikke ühendav MTÜ Elva Elama toob Elvasse esinema Eesti roki lipulaeva Ultima Thule.

Elva kohvikutepäeval, laupäeval, 7. juulil on Arbimäel asuva endise leivatehase hoovil (Elva, Pikk 43) alates kella 12 avatud MTÜ Elva Elama kohvik, mis pakub erinevate maade roogi grillilt ja BBQ-ahjust ning kus kogu päeva jooksul toimub tegevusi kogu perele.

Kohal on FC Elva jalkatelk ning jalkapiljard koos täpsusnurgaga. Suurel ekraanil vaadatakse jalgpalli MMi. Lisaks soovitatakse võtta kaasa käterätt, sest kohal on kümblustünn ja saun. Päeva naelaks on Ultima Thule kontsert algusega kell 21:00. Kontsert on kõigile tasuta. Toimub ka suur loos, kus peaauhinnaks on uhiuus linnaratas ning palju elamusrikkaid auhindu Elva ettevõtjatelt.

“Kutsusime esinema Ultima Thule kahel väga lihtsal põhjusel – tegu on Eesti parima rokk bändiga ja parim Eesti bänd pole siiani Elvas esinenud!” ütöes MTÜ Elva Elama eestvedaja Aivo Johanson.

MTÜ Elva Elama on ühing, mis haarab enda tegemistesse Elva linna aktiivseid kodanikke kohaliku elu edendamisel. MTÜ on tegutsenud ligi viis aastat, mille jooksul on korraldatud talgusid ja korjanduskampaaniaid avalike objektide kordategemiseks. Eelmisel aastal taastati Elva raudtejaama ajalooline purskaev, varem on ehitatud Vaiksele järvele uus purre ja Elva Paisjärvele uus sild ning tehtud muid töid linnaruumi korrastamiseks.

Lisainfo:
Aivo Johanson
https://www.facebook.com/ElvaElama/
https://www.facebook.com/events/391193458041328/

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X