Elva linnEttevõtlusKogukond

Metsapealinn Elva

Elva sai vabatahtlike abiga juurde 600 noort mändi!

Sellel aastal toimunud Sportlandi Kõrvemaa Metsajooksul osalejad said kingiks igaüks ühe männi. Kuna kõigil inimestel polnud kindlat kohta kuhu oma puu istutada, tuli leida koht kuhu need istutada. Loomulikult on selleks parim koht männilinn Elva.

Tuleb märkida et Elva on siiani ka Eesti Metsapealinn. Selline tiitel anti Elvale 2013 aastal. Varasemalt valiti igal aastal erinev Eesti linn selleks, kuna aga metsanduses hakkasid puhuma teised tuuled, vaibus Metsapealinna idee ja Elva ei ole oma tiitlit saanud kellegile edasi anda.

Auhinna mändide istutamiseks sobis väga hästi Elva Discgolfi park ja sellel teisipäeval kogunesid tublid vabatahtlikud Tallinnast-Elvani puid istutama.

Elva sai juurde 600 noort mändi, Elva Discgolfi park sai veel ilusamaks ja osalejad said toreda õhtu pooliku ja hea tuju.

Suured tänud Aivo Mooritsale, kes veab Elva Discgolfi parki, Reigo Ahvenale, Toomas Laatsitile MTÜ Elva Elama eestvedajale, Sportlandile, Kõrvemaa Matka- ja suusakeskusele ja kõikidele toredatele inimestele kes kaasa aitasid.

Asja käis kaemas ja aitamas

Toomas Hansen

Elva Elu

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X