KultuurSündmusedTurismVaba Aeg

Rally Estonia Elva katse juba homme

12.–14. juulil ootab kõiki rallihuvilisi taas Baltikumi suurim autospordisündmus Shell Helix Rally Estonia, mis toob Eestisse sõitjaid selle spordiala absoluutsest tipust, autoralli MM-sarjast.

Rally Estonia on tänavu esimest korda korraldatav ametlik WRC promotsiooniralli, mis tähendab, et peale tehasemeeskondade on kohal nii WRC sarja promootori kui ka Rahvusvahelise Autoliidu FIA esindajad, samuti on tavapärasest rohkem välisajakirjanikke.

Elva tänavatel kihutatakse sel korral laupäeval, 13. juulil.

Elva linnakatse pikkus on 1,66 kilomeetrit ja esimene võistlusauto stardib sellele kell 19.20. Elva linnakatse on pealtvaatajatele tasuta.

Võistlusele eelneb Red Bull trikimootorratturite show Elva raudteejaama vahetus läheduses, algusega 18.40.

Laupäeva, 13. juuli õhtul algusega kell 18 (avatakse väravad) toimub Elva laululaval Shell Helix Rally Estonia ametlik kontsert, mille peaesineja on üks skandaalsemaid Venemaa poplauljaid Julia Volkova, kes tõusis kiirelt muusikaolümpose tippu provokatiivse tüdrukuteduo T.A.T.U. liikmena. Elva Laululaval 13. juulil toimuv kontsert toob lavale ka eesti muusika kuldse kolmiku – Nancy, Caateri ja Põhja-Tallinna. Kontserdi piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X