Noored

Osale laua- ja kaardimängu konkursil RAHAPADA

Finantsinspektsioon koostöös noorteinfoportaaliga Teeviit kutsuvad lapsi ja noori osalema lõbusal rahatarkuse edendamise konkursil RAHAPADA. Konkursile oodatakse kuni 5-liikmeliste tiimide rahatarkuse teemalisi laua- ja kaardimängu projekte.

Konkursi eesmärk on edendada laste ja noorte finantskirjaoskust ning rahatarkust. Konkursi raames saavad 1.-12. klasside õpilased kuni 5-liikmelistes tiimides luua projekti, mis on vormistatud nõuetekohaselt ja vastavad tingimustele. Projektiks on rahatarkust edendav laua- või kaardimäng.

Projekt ehk prototüübist tehtud kvaliteetne foto ja täidetud vorm tuleb saata meiliaadressile konkurss@fi.ee märksõnaga „Konkurss“. Tööde saatmise tähtaeg on 30. aprill 2024. Auhinnaks on võidutöö teostus korraldajate poolt.

Töid hindab žürii, kuhu kuuluvad tuntud investor ja õppejõud Kristjan Liivamägi, lauamängude autor ja koolitaja Meelis Looveer, Teeviit vabatahtlik Emma Sofia Meri, Junior Achievement Eesti tegevjuht Kersti Loor, Finantsinspektsiooni kommunikatsioonispetsialist Kaisa Gabral ja graafiline disainer Urmas Raidma.

Võitjad kuulutatakse välja 15. mail 2024 noorteinfoportaalis Teeviit www.teeviit.ee ja Finantsinspektsiooni tarbijaveebis www.minuraha.ee. Võitjatega võetakse ühendust e-maili või telefoni teel.

Lisainfo tingimuste kohta ja ankeet on kättesaadavad siit: teeviit.ee/rahapada

Kaisa Gabral

Kommunikatsioonispetsialist, Finantsinspektsioon

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X