Politsei nädal

POLITSEINÄDAL

9. jaanuari hommikupoolikul teatas tähelepanelik inimene politseile, et Elva raudteejaama ooteruumis pingil magab keskealine mees. Raudteejaaama ooteruumi külastajat kontrollima saabunud politseinikud äratasid tukkuva mehe üles ning vestluses ilmnes, et ühistransporti oodanud mees oli lihtsalt tukastama jäänud ja sellega teiste tähelepanu pälvinud. Politseinikud tuvastasid, et mees oli kaine ning mingit ohtu temast teistele ega enesele ei olnud.

7. jaanuaril teatati, et Nõo vallas Luke külas on sisse murtud ettevõtte ruumidesse. Esialgne tekitatud kahju on 800 eurot.
6. jaanuaril teatati politseile Nõo vallas Nõgiaru külas ringi sõitvatest ja kohalikes tähelepanu äratanud võõrastest sõidukitest. Info kontrollimisel selgus, et Nõgiaru külas oli ühel lumisel teel liikunud Audi lootusetult kinni jäänud ning seetõttu tiirutas ses paigas mitu võõrast masinat, kes püüdsid Audit teele tagasi tõmmata. Mingit ohtu sest masinast kohalikele ei olnud.
6. jaanuaril kella 19 paiku õhtul teatati politseile joobes mehest, kes Elvas Käo teel kaupluse juures juba pikemat aega seisab ning oma terviseseisundi tõttu kuskile poole minna ei suuda. Politseipatrull võttis abivajaja mehe politseisõidukisse ja toimetas ta koju turvalisele unele.
6. jaanuari varahommikul lõi 35-aastane mees Elvas Nuti tänava parklas 29-aastast tuttavat naist. Kannatanu vaatasid üle meedikud, vigastusi naisel ei tuvastatud.
4. jaanuari õhtul kella 17 paiku puhkes Elvas Kesk tänava korteris kahe tuttava mehe vahel kähmlus, milles sai viga 52-aastane mees. Meedikud viisid kannatanu tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas agressiivse 43-aastase mehe kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema.
Ööl vastu 3. jaanuari paluti Elvas Kirde tänaval korrakaitsjate abi ühe lärmaka koosviibimise lõpetamiseks. Imelt helistati häirekeskusele kella 4 paiku öösel ja anti teada, et korrusmaja teisel korruse ühes korteris toimub sedavõrd vali pidu, et segab maja teisel pool elavat perekonda. Politseinike sekkumisel sai majarahvas rahu, peopidaja keeras muusika kinni ning lubas sarnast käitumist edaspidiselt vältida.
3. jaanuari õhtul kella 19 ajal juhtus Elva vallas Palupera külas liiklusõnnetus, kus sõiduautot Ford juhtinud 19-aastane naine kaotas oma masina üle kontrolli ning sõitis teelt välja. Masinas oli kokku kolm inimest, neist keegi õnneks viga ei saanud.
3. jaanuaril kella 9.10 paiku sai häirekeskus teate avariist Elva vallas, kus sõiduautod Škoda Octavia ja Kia Sorento sattusid laupkokkupõrkesse. Esialgsetel andmetel püüdis Valga suunas liikunud sõiduauto Škoda Octavia juht sooritada möödasõitu kolmest autost, kuid ei suutnud manöövrit lõpetada ning põrkas kokku talle Tartu poolt vastu sõitnud Kia Sorentoga. Avariis osales neli inimest, kellest kahele anti kohapeal esmaabi ning kaks viidi haiglaravile. Õnnetuse üksikasjad on selgitamisel, kuid politsei juhib tähelepanu, et sel avariipaigal olid teeolud äärmiselt rasked. Teelõik oli täielikus kiilasjääs. Seda enam tuleks vältida riskide võtmist, mida möödasõit liikluses oma olemuselt igal juhul on.
Ragne Keisk
PPA pressiesindaja
7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X