Politsei nädalValla uudised

Nädal politseis

25. mail kella 15 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Elva vallas Mõisanurme külas, kus 8-aastane poiss sõitis jalgrattaga koduhoovist välja teele, vastu mööduvat sõiduautot Audi A4, mida juhtis 48-aastane naine. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi, kust ta peale esmaabi kodusele ravile lubati.

Politseile laekus teade, et 24. mail lasti Elva vallas Kaimi külas õhupüssist 22-aastase mehe kassi. Mees viis oma lemmiku loomakliinikusse, kus ta senini ravil viibib. Juhtunu üksikasju ning teo toimepanijat selgitab politsei kriminaaluurimises.

22. mai õhtul sai politsei väljakutse Elva valda Puhja alevikku, kus joobes pereisa oli vägivaldne olnud oma abikaasa ning teismelise poja suhtes. Politsei pidas 41-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema. Naine ja tema teismeline poeg esmaabi ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas 11 ja  Nõo vallas lisaks viis autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Neist raskeim fikseeriti 24. mail kella 9.40 paiku Nõo vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 145. kilomeetril, kus ühe Audi kiiruseks mõõdeti 80 alas 129 km/h. Kihutanud juhtide suhtes alustati menetlust.

Ragne Keisk
PPA pressiesindaja
7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X