Politsei nädal

Nädal politseis

31. juuli keskpäeval teatas tähelepanelik inimene Puhjas Nooruse tänava parklas juhtunud liiklusõnnetusest, kus sõiduauto Seati juht sõitis tagurdamisel otsa parkimiskohal seisnud Audile. Peale kokkupõrget lahkus kahju põhjustanud juht sündmuskohalt, ent tähelepanelikul inimesel õnnestus selle registreerimismärk meelde jätta ning politseile vahendada. Juhtunu üksikasju selgitab politsei.

30. juulil avastati, et Elva vallas Kurelaane külas on varastatud põllul seisnud John Deere katuselt GPS antenn. Vargusega tekitatud kahju on 33000 eurot.

Ööl vastu 29. juulit teatati häirekeskusele valjust peost Rõngu alevikus Tartu maantee ühes korteris, kust kostuv muusika naabreid häiris. Politseinike sekkumisel keerasid pidulised muusika vaiksemaks ning lubasid peo otsad kokku tõmmata.

28. juuli hilisõhtul anti politseile teada Suure-Rakke külas kihutanud sõiduautost Škoda. Teataja kahtlustas ebaühtlase sõidustiili taga joobnud juhti ning palus politseil infot kontrollida. Patrull peatas kirjeldatud sõiduki Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee 31. kilomeetril ning juhi kontrollimisel mingeid rikkumisi ei tuvastatud. Juht oli kaine ning omab juhtimisõigust.

26. juulil sai politsei väljakutse Elvas Kirde tänavale, kus omavahel kakles seltskond inimesi. Politsei toimetas sündmuskohalt kainenema 16-aastase neiu, 15-aastase noormehe ja 28-aastase mehe. Kannatanule, 36-aastasele mehele anti esmaabi. Kuriteos kahtlustatavana peeti kinni 28-aastane mees.

26. juuli pealelõunal anti häirekeskusele teada, et Elva vallas Kõdukülas lamab teel joobes mees, kes võib seal kõrvalise abita ohtu sattuda. Teatele reageerinud politseipatrull võttis joobnud mehe politseisõidukile ning toimetas ta koju peatäit välja magama.

Ööl vastu 24. juulit teatas tähelepanelik inimene politseile, et Elvas Käo teel tuigerdab joobes mees, kes eelnevalt oli kraavis tukastanud. Mehe ohutuse tagamiseks võttis politseipatrull ta auto peale ning viis ära koju.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas üheksa ja Nõo vallas lisaks kolm autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Neist raskeim fikseeriti 30. juulil kella 17 paiku Elva vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 161. kilomeetril, kus ühe BMW kiiruseks mõõdeti 137 km/h. Kihutanud juhi suhtes alustati menetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X