Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

Politseile laekus teade, et ööl vastu 3. oktoobrit varastati Elvas Kirde põik autolammutusest tööriistu ning mitu katalüsaatorit. Kahju on 3000 eurot.

Ööl vastu 2. oktoobrit lõhuti Elva vallas Kipastu külas sõiduauto Chrysler tagaklaasid. Sündmuskohale reageerinud politsei fikseeris olukorra ning alustas lõhkuja ja asjaolude selgitamiseks menetlust.

  1. septembri õhtul sai politsei väljakutse Elva linna Kesk tänavale korterisse, kus 52-aastane mees peksis talle tuttavat 37-aastast meest, kes sai viga. Kannatanule anti traumapunktis esmaabi. Politsei pidas ründaja kuriteos kahtlustatavana kinni ja viis ta esialgu kainenema. Kohtu otsusel võeti kuriteos kahtlustatav mees vahi alla.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas 14 ja Nõo vallas lisaks kolm autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Kihutanud juhtide suhtes alustati menetlust.

Ragne Keisk

PPA pressiesindaja

7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X