Politsei nädalValla uudised

Politseinädal

17. juuni õhtul teatati politseile, et Elvas Põllu tänava piirkonnas kihutab üks BMW, mis ümberkaudseid inimesi häirib ja ohustab. Teatele reageerinud politseipatrull peatas inimesi häirinud sõiduki Kesk tänava kaupluse juures, selle kontrollimisel mingeid rikkumisi ei tuvastatud, küll aga viidi juhiga läbi vestlus ennetamaks edaspidiseid teisi häirivaid tegevusi.

16. juunil kella 19 paiku õhtul teatas tähelepanelik inimene politseile, et Elva vallas Vallapalu külas liigub joobekahtlusega juht, mis oma Mercedesega teel vingerdab ja ohtlikke manöövreid teeb. Teatele reageerinud politseipatrull peatas sõiduki Suure-Rakke külas ning selle juhil tuvastati kriminaalne joove. Ta kõrvaldati juhtimiselt ning toimetati arestimajja. Tema sõiduvahend teisaldati tasulisse parklasse. Mehe suhtes alustati kriminaalmenetlust.

16. juuni õhtul teatati politseile, et Elva vallas Teedla külas räuskas joobes mees ümber kodumaja ning lõhkus sõrgkangiga maja välisust. Politsei pidas joobes mehe kinni ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema. Vahejuhtumis keegi õnneks viga ei saanud.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas viis ja Nõo vallas lisaks kolm autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Kihutanud juhtide suhtes alustati menetlust.

Ragne Keisk
PPA pressiesindaja
7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X