Politsei nädal

Politseinädal

Väikelaps käivitas auto

2. juunil varastati Nõo alevikus Veski tänava ehitusjärgus majast elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 6940 eurot

6. juunil kella 14.15 paiku avastati Tartumaal Nõo vallas Elva-Kintsli tee 6-ndal kilomeetril jalutamas vigastustega alkoholijoobes mees, 0,5 km Elva poole vedeles kraavis jalgratas. Isiku sõnul võis ta kokku neljal korral jalgrattaga sõitmise ajal kukkuda. Kiirabi toimetas jalgratturi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

7. juunil kella 18 paiku teatati politseile joobekahtlusega juhist, kes ebastabiilise sõidustiiliga Rõngust Elva poole liigub. Teatele reageerinud politseipatrull peatas kirjeldatud Fiat Ducato Elva vallas Käo külas. Juhi kontrollimisel mingeid rikkumisi ei tuvastatud.

8. juunil kella 15 paiku teattai politseile, et Elva vallas Lapetukme külas on kaks purjus naist omavahel kaklema läinud nii, et vehivad klaasist pudelitega. Mõlemad naised said kakluses viga ning meedikud andsid neile esmaabi kohapeal. Peale arstiabi toimetas politseipatrull joobes naised arestikambrisse kainenema.

Ööl vastu 9. juunit lõi joobes 30-aastane mees Elvas Tartu maanteel teda sõidutanud taksojuhti. Taksojuht viga ei saanud. Politsei pidas lööja kinni ning toimetas ta politseimajja. Juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaaluurimises.

10. juunil kella 18 paiku teatati, et Elvas Kesk tänaval juhtus õnnetus, kui väikelaps ronis pere sõidukisse ning püüdis masinat uudishimust võtmest käivitada. Paraku veeres auto otsa teisele sõiduvahendile, mil tekkis varakahju. Õnneks laps ega läheduses viibinud ema vigastada ei saanud. Küll vajas õnnetuse põhjustanud masina omanik politseinike abi, et välja selgitada teise auto omanik. Politseipatrull viis õnnetuse osapooled kokku ning abistas paberite vormistamisel. Edasi pöörduvad autode omanikud kindlustusse. Politsei tuletab meelde, et väikeseid lapsi ei tohi mingil juhul järelevalveta autodesse jätta, sest nad on ettearvamatud ning võivad murdosa sekundi jooksul korda saata mõne mõtlematu teo, millel võib olla traagiline tagajärg.

Möödunud nädalal tabas politsei Elva vallas 12 ja Nõo vallas lisaks kaks autojuhti, kes ületasid ulatuslikult lubatud sõidukiirust. Neist raskeim fikseeriti 6. juuni õhtul kella 18 paiku Nõo vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 146. kilomeetril, kus ühe BMW kiiruseks mõõdeti 129 km/h. Kihutanud juhtide suhtes alustati menetlust.

Ragne Keisk
PPA pressiesindaja
7308850 / 59125457

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X