Sahinad

Tõenäolised vallavolikogu asendusliikmed

Uuel nädalal ilmselt loodav võimuliit Elva vallas Reformierakonna, Keskerakonna ning Sotsiaaldemokraatide vahel tähendab suure tõenäosusega seda, et võimupartneritele jagatakse ka töökohad proprtsioonis valimistulemusele. See toob ilmselt kaasa mitmete valimistel valijate kõrge usalduse pävlinud rahavsaadiku liikumise valla juhtimise juurde ning asendusliikmete tulemise Elva vallavolikogusse.

Seega juhtub nii, et mitmed valimispäeval volikogust välja jäänud kandidaadid pääsevad siiski volikogusse. Nõnda on üsna tõenäoline, et 1990.-dest alates Elvas võimu juures figureerinutest kaheksandat korda volikogusse kandideerinud Rein Abel (pildil) ja kuuendat korda kandideerinud August Vester (pildil) on esimeste asendusliikmetena peatselt taas volikogu liikmed.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X