FC ElvaKogukondSport

Üleminekumängude kursil liikuv FC Elva läheb täna 11. järjestikust võitu jahtima (kell 19)

Esiliiga 27. vooru Soccernet.ee telemängus lähevad vastamisi seitsmendal kohal olev Levadia U21 ning neljandal tabelireal olev FC Elva. 

Suurepärases hoos olev Elva on järjest võitnud 10 kohtumist. Tõsi, nendest kolm on olnud Tipneri karikamängud. Tänase võidu korral tõuseks Elva Flora U21 võistkonnaga samadele punktidele ning Vaprusega oleks siis vahe kaks punkti ning üks mäng vähem peetud.

Tänavusel hooajal on omavahel kohtutud kahel korral ning mõlemad kohtumised on lõppenud Elva võiduga, kui esimeses mängus saadi 4:0 jagu, siis teises oldi 2:1 üle.

Elva peatreener Veiko Haan: “Levadia noored on vaieldamatult head mängijad. Usun, et hooaja lõpuks tõusevad nad kõrgemale kohale tabelis, kui nad hetkel on. Ootame meie jaoks rasket mängu aga tahame koduteele kindlasti kaasa võtta maksimumpunktid.”

Kaitsja Martin Thomson: “Järjekordne nädalasisene kohtumine, veab, et mul selline boss on, kes lubab rahulikult mängudel käia.”

2. septembril kell 19.00 Maarjamäe staadionil

Soccernet.ee

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X