Elva linnEttevõtlusKohalik VõimValla uudised

Elva Vallavalitsus otsib Verevi ranna kauplemisteenuse pakkujat

Elva Vallavalitsus kuulutas välja Elva linnas, Verevi ranna kauplemiskoha läbirääkimistega pakkumise korras kasutusse andmise tähtajaga 3 aastat.

Pakkuja esitab kavandatava kauplemisteenuse kontseptsiooni ning eskiislahenduse kauplemisinventari ja kujunduse kohta. Muude rannateenuste osutamise tingimused (nt rannatoolide laenutus, uiskude laenutus talihooajal, hoiukappide paigaldus vms) selgitatakse välja läbirääkimiste käigus. Kauplemiskoha üüri alghind on 10 eurot kuus. Täpsemate tingimustega saab tutvuda Elva valla kodulehel.

Elektroonilised pakkumused tuleb esitada hiljemalt 8. aprilliks 2019 kell 11 e-posti aadressile elva@elva.ee, millele on märgitud pealkirjaks „Verevi ranna kauplemiskoha üürile andmine läbirääkimistega pakkumise teel”. Pakkumused avatakse 8. aprillil 2019 kell 11.15. pakkumuste avamine ei ole avalik, pakkumisel osalejatel ei ole pakkumiste avamisel viibimise õigust. Esitatud pakkumuste sisu avalikustamisele ei kuulu.

Kauplemiskoht antakse kasutusse ranna-alal kauplemisteenuse osutamiseks. Üürileandja annab kasutusse ranna-ala kauplemiskoha ilma vastavate hooneteta. Üürnik peab olema valmis paigaldama kauplemiskohale kauplemisteenuse pakkumiseks vajaliku rajatise ning  inventari.

Üürileandja ei kompenseeri üürnikule tema tegevuse arendamiseks tehtud kulutusi, ei kanna üürniku vara (inventari), köögiseadmete ja töövahendite juhusliku varguse, hävimise ning riknemise riski. Kauplemisteenus peab sisaldama toitlustusteenuse ning vähemalt ühe rannateenuse pakkumist.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X