Elva linnHaridusNoorteleValla uudised

Elva Gümnaasium alustas koostööd Eesti Lennuakadeemiaga

6. märtsil 2019 sõlmisid Eesti Lennuakadeemia rektor Jaanus Jakimenko ja Elva Gümnaasiumi direktor Tarmo Post koostöölepingu õppe- ja arendustegevuse edendamiseks kahe õppeasutuse vahel.
Raamleping võimaldab parandada gümnaasiumihariduse kvaliteeti, kaasates üldhariduskoolide õppetöösse lennuakadeemia õppejõude ning üliõpilasi koos akadeemia tehnilise baasiga.
Samuti aitab tihenev koostöö populariseerida Elva koolinoorte seas nii lennundusega seotud põnevaid erialasid kui ka loodus- ja reaalainete valdkonda tervikuna.
Eesti Lennuakadeemia arendusprorektori Karl-Erik Seegeli sõnul on väga rõõmustav, et esimesse ühisprojekti – mehitamata õhusõidukite huviringi on gümnaasiumist õppima tulnud nii poisid kui ka tüdrukud. “See näitab mehitamata õhusõidukite populaarsust noorte seas, kus loengud toimuvad Elva Gümnaasiumis ning praktika lennuakadeemia mehitamata õhusõidukite laboris,” täpsustab Seegel.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X