NooredSport

Kuidas tuli pronksmedal U21 Läti meistrivõistlustelt?

3. veebruaril toimusid Riias Läti lahtised meistrivõistlused judos U21 vanuseklassile. Meie judokatest oli tatamil Pärt Laas kehakaalus -73 kg. Esimeses ringis oli Pärdi vastaseks Läti judokas. Vastase esimese rünnaku tõrjumisega jäi Elva judokas pisut hätta kuid juba teise rünnaku ja matši lõpetas meie mehe efektne heide. Teises kohtumises Leedu judokaga jäi Pärt 20 sekundit enne lõppu kaotusseisu, kuid suutis viimastel sekunditel seisu viigistada ja viia kohtumine lisaajale. Väike taktikaline viga lisaajal ja kaotus oli tõsiasi. Lohutusringis kohtus Pärt vaid lätlastega – esimene kohtumine andis kontraheitega võidu Pärdile. kaks järgmist matši kallutas Pärt enda kasuks maastehnikaga ja sai autasustamisel kaela pronksmedali.

Järgmised võistlused on meie judokatel juba 10. veebruaril Tallinnas ja võrkpalluritel 15. Veebruaril Nõos. Sinna vahele mahub veel klubi 7. sünnipäeva tähistamine Tartu Batuudikeskuses

Marek Pihlak

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X