2021. a kohalikud valimisedArvamusKohalik VõimValla uudised

Elva EKRE: valimised on läbi ja elu Elva vallas läheb edasi

EKRE osales Elva vallavolikogu valimistel esimest korda ja saime volikokku seitse kohta. Kõigepealt täname Teid 1651 inimest, kes meile hääle andsid. Protsentides toetas meid 24,5% valimas käinud inimestest ehk iga neljas Elva valla valija. See oli valimiste teine tulemus ja sellega võiks esimese korra kohta rahul olla aga kahjuks ei õnnestunud meil valitsusse saada ja sellega on raskendatud ka meie lubaduste täide viimine. Meie valimislubadused olid väga sarnased Isamaa lubadustega ja tänud neile, et nad meid läbirääkimistele kutsusid. Koos Isamaaliidu ja Keskerakonnaga koostasime meie arvates väga hea ja ambitsioonika koalitsioonilepingu. Saame loota, et Elva vallavõim ka mõne meie ettepaneku ellu viib.

Tahame olla volikogu opositsioonis konstruktiivsed ja asjalikud. Lubame oma valijatele , et hoiame Elva vallavalitsuse tegemistel tähelepanelikult silma peal ja juhime puudustele tähelepanu.

Eriti tahame tänada meie valimisnimekirjas kandideerinud inimesi. Te kõik olite väga tublid ja aitasite meil sellise tulemuse teha, mille üle ei ole vaja häbeneda. Meid oli nimekirjas 31. Meie seas kandideerinud Haimar Kallase arvutuste järgi sai meie kandidaat keskmiselt 53,26 häält. Mis on parim tulemus nendel valimistel Elva vallas. See näitab veelkord, et suutsime kokku panna tugeva nimekirja.

Eelmisel nädalal võtsime meie Elva EKRE osakonda vastu kaheksa uut liiget ja kuna liikmete arv on juba suur siis on aeg mõelda kontori loomisele Elvas, kus saaksime kohtuda isekeskis ja ka meie valla inimestega silmast silma. Kutsume kõiki Elva valla inimesi oma muredest meie volinikele teada andma, sest meil on nüüd väljund vallavolikogu kaudu teemad tõstatada ja vallavalitsuselt aru pärida. Opositsioonis olemine on väga hea õppimise aeg sest järgmiste valimisteni on jäänud vähem kui 47 kuud.

Kui öeldakse et Isamaa on igavene, siis ega meiegi ole allaandjad ja seisame kindlalt oma valijate eest. Kõige rohkem on kahju sellest et meil ei õnnestunud meie vallas võimu vahetada, millele valija andis meile mandaadi. Töötame selle nimel, et mingi muutus ikkagi toimuks.

Kui vallavalitsus on valitud ja asjad selged saame kokku ja räägime täpsemalt kuidas läbirääkimised käisid ja kuidas me opositsiooni jäime. Palju õnne uuele vallavanemale Priit Värv! Tugevat närvi ja rohkelt tegusid!

Veelkord tänud valijatele ja kandideerijatele !
Elva EKRE volikogu liikmed

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X