LoodusSportTurism

VVV korraldab kogumisaktsiooni vanade fotode kogumiseks

Vapramäe-Vellavere-Vitipalu Sihtasutus kuulutab välja kogumisaktsiooni Vapramäe ja selle lähiümbruse vanade fotode ja lugude kogumiseks. Ootame fotosid ja lugusid läbi aegade Vapramäel matkamisest, olulistest paikadest (nt Vapramäe pärn või hiinlaste haud) ja lähiümbrusest, näiteks Peedult või Tõraverest. Fotosid kasutame Vapramäele uute rajatahvlite ja näituse tegemisel. Ootame väga panust kohalikelt inimestelt ja kõigilt teistelt Vapramäel ja selle ümbruses matkanud inimestelt üle Eesti. Igale annetajatele väike meelespidamine.

Kui sul on pilte võta meiega ühendust: sihtasutus@vvvs.ee või telefonil 5088359 (Gea Järvela). Vaata lähemalt kodulehelt www.vvvs .

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X