LoodusVaba Aeg

Vapramäe loodusmaja kutsub seenele!

Vapramäe loodusmaja kutsub seenele!18. septembril kell 11.00 on võimalus tulla koos spetsialistiga seenele! Otsime metsast seeni ja määrame kohapeal saagi. Juhendab mükoloog Kadri Pärtel.Koguneme Viti järve matkaraja parklas. Juhised: vvvs.ee . Õppepäev on TASUTA. Grupi suurus 25 inimest. Toetavad SA Keskkonnainvesteeringute Keskus, Vapramäe-Vellavere-Vitipalu SA. Retke kestvus 2 h.Registreeri: triinu@vvvs.ee, 5254172

Foto: T. Pahk, VVV Fotokonkurss 2020

Triinu Pertels

Vapramäe Loodusmaja

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X