KogukondLoodusTurismVaba Aeg

Algab EV 100 neljast matkast koosnev VVV matkasari

Laupäeval, 3. veebruaril  kell 11 tehakse Vapramäe Loodusmaja juures algust VVV matkasarjaga, mis sel aastal on pühendatud Eesti Vabariigi sajandale sünnipäevale.

Matkasarja nelja matkaga soovib sihtasutus rõhutada EV 100 sünnipäeva olulisust matkahuviliste seas. Matkateemad on valitud sünnipäevale kohased.  Kõikidel matkasarja matkadel tutvustatakse  rahvakalendri tähtpäevi, maitstakse igale aastaajale omaseid rahvustoite ning rännatakse ajaloos.

Matkasarja neli matka viiakse läbi Elva puhkepiirkonnas Vapramäe, Vellavere ja Vitipalu matkaradadel. Matkad toimuvad neljal aastaajal ja igal matkal kasutatakse erinevaid liikumise viise. Matkasarja lõppedes loetakse  kokku koos läbitud kilomeetrite hulk.

19 aastat tagasi matkasarja avades ütles sihtasutuse eestvedaja  Gea Järvela:  „Matkamine on üks väga meeldiv ja tore puhkuse veetmise viis, mille kaudu saab ühendada mitu meeldivat tegevust: nautida loodust, puhata ja saada ka pisuke kehaline koormus. Sellepärast alustabki meie sihtasutus matkade sarjaga „Aastaajad””.

Täna on hea meel  tõdeda, et VVV matkasarjal on nii pikk traditsioon. Matkasarja matkad on kingitus Eesti Vabariigi sajandaks sünnipäevaks ja viiakse ellu koostöös KÜSK’i  ja EV100 korraldustoimkonnaga.

Karastusjookidega toetab matkasarja A. Le. Coq.

Järgmised matkasarja matkad toimuvad:
2.06.2018- kevadine kanuumatk;
11.08.2018- suvine jalgsimatk;
29.09.2018- sügisene rattamatk.

Rohkem infot:
www.vvvs.ee
https://www.facebook.com/events/1771576816485273/

Gea Järvela
Vapramäe-Vellavere-Vitipalu Sihtasutus
Juhatuse esinaine
Tel 5088359, gea@nvv.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X