Elva linnKohalik VõimLoodusTurismVaba AegValla uudised

Rannahooaeg Elvas algas täna

Verevi ja Arbi järv ootavad puhkajaid alates 1. juunist – suplusvesi on mõlemas järves Terviseameti analüüside järgi puhas.

Verevi järve randa valvab AS G4S. Rannavalveteenust osutatakse kõikidel nädalapäevadel 1. juunist 31. juulini, ajavahemikus kl 12–20. Augustikuus lõpetatakse valvamine õhtul tund aega varem (kl 12–19).

Pane tähele: Verevi rannas on iga päev kell 9–22 avatud tualetid. Arbi järve ääres, rulapargi juures asub välikäimla; lastevanematel palume jälgida lapsi, sest täiskasvanu oskab ohutunnet paremini hinnata; Verevi rand on avalik supluskoht ja lemmikloomad ei ole lubatud; rannad on varustatud prügikastidega – palume paberid, pudelid, suitsukonid jms viia prügikasti.

Rannas tekkinud probleemide korral tuleb informeerida rannavalvet. Probleemide või rajatiste korrashoiu küsimustes informeerida vallavalitsust heakorratelefonil +372 3333 666.

Elva Vallavalitsus

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X