KogukondVaba AegValla uudised

Elva suveüritused toetavad kõnniroboti soetamist

Suvised kogupereüritused nagu Elva Südaööjooks ja Elva kohvikutepäev toetavad Tartu Ülikooli kliinikumi kõnniroboti soetamist. 

Heategevuslik Elva Südaööjooks toimub teist korda. Sedapuhku kogutakse annetusi, et toetada Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi kõnniroboti ostuga. Nimelt on Eestis mitusada last, kes sünnitrauma või raske haiguse tagajärjel on kaotanud täielikult või osaliselt liikumisvõime. Kõnnirobot on abivahend, mis toetab taastusravi ja parandab või taastab kõnnimustrit. Tänu sellele saavad paljud lapsed teha oma esimesed sammud või õppida uuesti käima.

Lisaks Südaööjooksule saavad head inimesed anda oma panuse heategevusse 13. juulil Elva kohvikute päeval, kus on spetsiaalselt ülesseatud annetuskast ja õnneloos, mille tulu läheb samuti kõnniroboti soetamiseks. Elva kohvikutepäev toimub tänavu käsikäes Rally Estonia Elva linnakatsega ning kohvikutepäeval on kohal ka Lastefondi Mõmmik ja vabatahtlikud.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X