Elva linnKogukondKohalik Võim

Tõukerataste laenutus Elva kohvikutepäeval 13.07.2019

Laupäeval, 13. juulil toimub männilinnas taas kohvikutepäev, kus elvalased võõrustavad oma koduaedades ja kohvikutes lahkelt nii lähedalt kui kaugemalt saabunud külalisi.

Elva linn on suvel ideaalne paik, kus kohtuda sõpradega, kuhu tulla perega, aga ka üksinda, et teha linnas väike tõukerattatuur, juua kohvikutes tass suurepärast kohvi ja maitsta elvalaste tehtud hõrgutisi. Tõukerattaga sõitmine on lõbus, jõukohane ja kergesti õpitav kõigile ning pakub omamoodi elevust. Lükkad ühe jalaga hoogu, teisega seisad tallalaual – on ju imelihtne. Tõukerattad pakuvad hea võimaluse külastada natuke kaugemal asuvaid põnevaid kohti, kuhu jalutuskäikudel tavaliselt ei satuta.

Tõukerataste laenutushuvilistel palume koguneda alates kell 10:00 Elva Gümnaasiumi juures, aadressil Tartu maantee 3. Kogunemise järgselt jaotame tõukerattasõidu varustuse! Seejärel teeme kiire õppe, kus tutvustame elementaarseid sõiduvõtteid ning liiklusreegleid valitud marsruudi ohutuks ja turvaliseks läbimiseks.

Tõukeratastel kohvikute külastajatel on suurepärane võimalus nautida suvist juulikuud ja avastada Elva linna parimal võimalikul moel. Külasta kohalikke hoove, tervita möödudes kohalikke inimesi ning imetle männilinna.

Tõukerataste tagastus toimub samas kohas hiljemalt kell 21. Elva kohvikutepäev on avatud 10-23:00

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X