KogukondKultuurVaba Aeg

Marek Pihlak: Elva Kohvikutepäev tuleb ka tuleval aastal

Kui keegi nüüd arvas, et lagi ongi käes ja Elva Kohvikutepäevale rohkem rahvast ei mahu, siis seekordne üritus üllatas taas – eelnevatel aastatel osalenud kohvikud valmistasid rohkem toitu kui eales varem ning ikka sai kõik viimseni otsa.

16 imearmsat kohvikut avasid oma uksed 13. juulil. Juba kell 8.00 sai päeva alustada maitsva hommikusöögiga ja positiivseid emotsioone jagus hiliste õhtutundideni. Menüüvalik oli tõesti lai alustades sushist lõpetades särisevate tex-mex-toitudega. Elva kohvikupidajad on teada tuntud oma põhjalikkuses: peensusteni läbimõeldud kujundus, mitmekesine menüü, kultuuriprogrammid, töötoad lastele ja pererahva ühine vormiriietus.

Elva Kohvikutepäev 2019

See, millise kire ja positiivse emotsiooniga inimesed kodukohvikuid teevad, teebki Elva Kohvikutepäevast parima. Loodusturism tõi üritusele 60 tõukeratast, mis kõik laenutati välja ja inimesed said muretult liigelda kohvikute vahel, muretsemata parkimise pärast. Kõik kodukohvikud toetasid TÜ Kliinikumi Lastefondi, igas kohvikus oli annetuskast.

Koos suudame palju! Kuus tegutsemisaastat näitab, et see, mis inimesed teevad, läheb korda – kohvikutepäev liidab perekondi-sõpruskondi ning toob linna külastama endisi elvalasi, rahvast üle vabariigi ja väljaspoolt Eestit. Elva tunnusüritus toimub järgmisel aastal 11. juulil. Hoiame üksteist!

Hea Elva Kohvikutepäeva külastaja, palun võta hetk aega ja vasta tagasiside küsimustele – Sinu arvamus on meile oluline!

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X