Elva linnKogukondSportSündmused

Elvas toimuvad Smartpost Eesti Meistrivõistlused Discgolfis 2022

3.-6. augustil toimub Sportland Prodigy Elva discgolfipargis Smartpost Eesti Meistrivõistlused 2022. Neljal päeval võitlevad meistritiitli nimel 160 sportlast, kelle käekäiku on võimalik jälgida mitmel moel. Kohapeal on kaasaelajatele suur telk ja ekraan, millelt jälgida vingeimaid mängijaid otse rajalt. Igal õhtul läheb Telia Inspira kanalil eetrisse otsesaade päeva kokkuvõtte ja intervjuudega. 

Reedel, 5. augustil ootame kõiki huvilisi Restorani Wabrik, kus kell 18 algab GRAM auhinnamäng. See on võimalus tutvuda discolfiga, saada käe valgeks ja kohtuda Eesti tippmängijatega. Võibolla õnnestub neilt osta ka mõned ägedad signatuurkettad koos värske autogrammiga!

Elva discgolfirada on üks väljakutsuvamaid ja hinnatumaid Eestis, mistõttu oli suurvõistluse siia saabumine vaid aja küsimus. Rada haldav Elva Disc Golf Club on üks aktiivsemaid klubisid ning Elvast on pärit ka kaks kõrgelt hinnatud mängijat – Eesti esinumber Albert Tamm ning mitte üldse kaugemal pingereas paiknev Kristo Raik.

Asjakohased uudised on leitavad Eesti Discgolfi Liidu lehel https://discgolfiliit.ee/eesti-meistrivoistlused/

Ametlik Facebooki leht https://fb.me/e/1KJIgDFtH

Silja Madison

Eesti Discgolfi Liit

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X