Elva linnSportVaba Aeg

Sel nädalavahetusel toimub Elvas taas Lõuna-Eesti suurim kettagolfivõistlus

Sel nädalavahetusel toimub Elvas Mahlamäel teist aastat järjest Lõuna-Eesti suurim kettagolfivõistlus Elwa Challenge. Osa võtab 160 mängijat üle Eesti.

Eelmisel aastal katsetas kohalik asjaarmastajateklubi Elva DGC esimest korda 65 osalejale mõeldud suurürituse korraldamist. Hooldatud rada ja nimekad toetajad jätsid võistlejatele kustumatu mulje, mis andis julguse sel korral panused kahekordistada. Tänavune võistlus toimub nii laupäeval kui pühapäeval ja enam kui kaks korda suurema osalejate arvuga.

Elwa Challenge on suunatud kettagolfi harrastusklassile, ent korralduse poolest selle tõttu tagasi pole hoitud. Võistlejad saadetakse rajale nende valitud lemmiklugudega ning põhivõistlusele eelneb reedel ka traditsiooniline paarisvõistlus.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X