Vaba Aeg

Elva pitsarestorani avamine lükkub sügisesse

Waksal Wabrik hoov on saanud heakorrastatud ilme ning õige pea on toimumas Elva suve tipphetked seoses jalkafestiga ja erinevate kontserditega selles õues. Siiski ei saa varem väljakuulutatud pitsarestorani avamine veel toimuda kuna ehitustööd on võtnud oodatust rohkem aega, sõnas pitsarestorani arendav Aivo Johanson.

“Praeguse ajakava järgi saame esimesed pitsad siiski valmis sügiskuudel ning püüame ka elvalasi avamisaja täpsustudes kursis hoida”, sõnas Johanson. Seniks on inimesed oodatud sel nädalal toimuvale suvepeole ansambel Bombillaz’ga, järgmisel nädalal toimuvale Indrek Taalma monoetendusele ning juulikuu lõpus toimuvale jalkafestile. Kõik need üritused saavd toimuma vana leivatehase õuel Arbimäel.

EE

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X