Elva linnEttevõtlusValla uudised

Peetri Pizza lõpetab Elvas peatselt tegevuse

Meie lehe toimetuselt on küsitud, et kuidas sobivad kokku kaks erinevat fakti, mis elvalastele teatavaks on tehtud. Ühelpoolt on kuulda, et Peetri Pizzale öeldakse suures Konsumis koht üles, teisalt aga on kuulutustes lugeda, et sama firma ootab uut tööjõudu. Küsimus on tõesti intrigeeriv. Pöördusime vastuse saamiseks asjatundja poole. Vastab OÜ Werrev esindaja Kaire Maranik:

„Werrew OÜ ja Elva TÜ vaheline äriruumide rendileping lõpeb selles sätestatud tähtajal – 1.juulil 2018. Rendileping oli sõlmitud tähtajaliselt ja viieks aastaks.

Lepingupartner on selgitanud meie järelpärimisele, et lepingut pole võimalik jätkata, kuna Elva TÜ vajab üüripinda müügisaali laiendamiseks. Sellekohased tööd algavad Elva Kaubanduskeskuses juba kevadel.

Vastavalt informatsiooni liikumisele aasta alguses andsime ka oma töötajatele teada ümberkorraldustest ettevõttes. Informeerisime neid võimalikust kolimisest teisele äripinnale või halvemal juhul toidukoha sulgemisest ja koondamisest, kui muu pakutav töö ei sobi. Veel märtsi alguses olime kõik seda meelt, et läheme võiduka lõpuni ja viimasel lahtioleku nädalal sööme kõik kõhud pizzast punni. Paraku on reaalsus teine.

Teade toitlustuskoha võimalikust sulgemisest tekitas emotsioone, mille ajendil osa töötajatest esitas lahkumisavalduse. See viis ettevõtte väga keerulisse olukorda ja sundis kiiresti uut tööjõudu otsima. Paraku pole uute töötajate leidmine soovitud tulemusi andnud.

Samas tunneme head meelt, et töölejäänud kolleegid näevad võimalust anda edaspidigi oma panus Elva toitlustusärisse. Täna peame nendega läbirääkimisi, et pizzakohvik saaks lahti olla veel vähemalt kuu aega. Tänaseks oleme ka otsustanud, et me uutesse ruumidesse ei koli. Werrew OÜ- l on lisaks pizzakohvikule veel teisigi üksuseid, kus tegevust jätkub aastaringselt.

Verevi motellis on lõppemas talvine madalhooaja periood ja peatselt avame Elva Seikluspargi. Elva pesumajas uuendasime hiljuti seadmeparki, et suurendada tootlikkust. Samuti on plaanis pesumaja fassaadi ja katuse renoveerimine. EV100 raames oleme planeerinud mõned üritused nii Postimaja hoovi kui motelli terassile.

Pizzakohviku sulgemist ei tasu võtta nii emotsionaalselt. Toitlustus on laiahaardeline äri ja pakub väga palju erinevaid võimalusi. Oleme pizzat, pastat, salateid ja muud kiirtoitu pakkunud elvalastele juba viis aastat. Kui pizzakoha avasime, siis polnud Elvas peale Mägra pubi ja Ego baari ühtegi teist toitlustusasutust. Erinevate toidukohtade tekkimine (Laim, Olerex, restoran Waksal, Waksal Express Komorebi Sushi ning peatselt avatav Waksal Wabrik) selle viie aasta jooksul näitab, et Elvas on toitlustusele turgu, tarbijal väga palju valikuvõimalusi ja see teeb ainult head meelt. Kes teab, ehk hakkab pizzat pakkuma mõni teine Elva toitlustuskoht? Seni aga, kuni pizzakohviku uksed on avatud, on kõigil võimalus astuda sisse ja haarata kaasa oma lemmik pizza ning nautida selle söömist näiteks kevadises pargis!

Kena kevadet soovides
Kaire Maranik

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X