KogukondSportValla uudised

Elva Südaööjooksu võitsid Rauno Laumets ja Kristi Kuldkepp

Reede hilisõhtul peetud kümnekilomeetrise Elva Südaööjooksu võitsid Rauno Laumets ja Kristi Kuldkepp, erinevatel distantsidel kokku osales pea 700 inimest.

Jooksu start anti hetk enne keskööd ja see algas ning lõppes ajaloolise Elva raudteejaamahoone eest. Rada kulges Elva tänavail lampide, tõrvikute ja küünalde valgel, aga esines ka hämaramaid nurki. Trassile jäi ridamisi arvestatavaid tõuse.

Meeste võistluse eripäraks oli see, et poodiumile pääsesid sedapuhku vaid Rauno-nimelised. Veenvalt võitnud Rauno Laumetsa järel ( 31.45,9) saabus teisena finišisse Rauno Reinart (33.31,7) ja kolmandana Rauno Jallai (34.12,4). Sellega kordas Laumets 2017. aastal peetud Elva Südaööjooksu võitu. Laskesuusataja Kauri Kõiv jäi napilt poodiumilt kõrvale, platseerudes neljandaks.

Naistest jõudis võidukana finišisse Kristi Kuldkepp ajaga 39.03,9, talle järgnesid Sille Puhu (41.25,7) ning Ingrid Riipus (41.44,2). Nii meeste kui naiste auhinnalaua eest oli hoolt kandnud Sportland, nii sai esikoha omanik 300-eurose kinkekaardi, teise koha omanik 200-eurose ja kolmanda koha omanik 100 eurose kinkekaardi. Veteranide vanuseklasside auhinnad pärinesid Elva Waksali restoranilt.

Lisaks põhijooksule toimus ka kepikõnd ning 300-meetrised ning 600-meetrised lastejooksud. Põhidistantsi lõpetas ligi 400 osalejat, kõiki osalejaid kokku oli pea 700, mis on ka selle ürituse rekord. Elva Südaööjooks toimus tänavu teist korda, esmakordselt leidis see aset 2017. aastal. Tänavu korraldas Südaööjooksu Elva Spordiliit.

Tulemused siin:
http://nelson.racetecresults.com/results.aspx?CId=16267&RId=282

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X