Elva linnSportValla uudised

Reede õhtul toimub Elvas Südaööjooks

Sel reedel, 21. juunil toimub kümnekilomeetrine Elva Südaööjooks, mis stardib vaid loetud hetked enne keskööd. Start kümnekilomeetrisele distantsile antakse Elva ajaloolise raudteejaama eest (Pargi 2), oodatud on ka kepikõndijad. Enne põhijooksu toimuvad stardiga samast kohast lühemad lastejooksud (300 ja 600 meetrit) kell 22. Põhidistantsi rajal ootavad osalejaid põnevad elamuspunktid.
Rada kulgeb Elva linnatänavail ja on valgustatud lisaks tänavavalgustusele ka küünalde ja tõrvikutega. Kolmapäevaks oli osalejaid registreerunud üle 500, neist 350 jooksule ja 114 kepikõnnile. Enne starti ja jooksu ajal leiab tegevust nii osalejale kui kaasaelajale:

• stardipaigas saab proovida laserlaskmist Tartumaa Tervisespordikeskuse juhendamisel
• Elva Seikluspargis toimub ööronimine
• Arbi järvel saad proovida sõita suure aerulauaga (mahutab kuni 8 inimest, 20.-eur tund) Eelregistreerimine kestab veel kuni 20. juuni õhtuni ja seda saab tehahttps://www.sportos.eu/ee/et/elva-sudaoojooks-2019/ Kohapeal saab registreerida sularaha eest.

Elva Südaööjooks toimub tänavu teist korda, esimest korda peeti Elva Südaööjooksu 2017. aastal, siis võitsid Rauno Laumets ja Kristel Vallaste

Marek Pihlak
Elva Spordiliit
tegevjuht

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.
Back to top button
Close
X