Elva linnEttevõtlusKohalik VõimTurismValla uudised

Verevi rand otsib kohvikupidajat – aega veel mõni päev

Elva Vallavalitsus kuulutas uuesti välja Elva linnas, Verevi ranna kauplemiskoha läbirääkimistega pakkumise korras kasutusse andmise tähtajaga kolm aastat.

Võrreldes varasemalt välja kuulutatud konkursiga, on konkursitingimused muutunud. Pakkuja esitab kavandatava kauplemisteenuse kontseptsiooni ja paigaldatava inventari eskiisi. Läbirääkimistega pakkumisel antakse kolmeks aastaks üürile Elva valla omandis olev Verevi rannas asuv kauplemiskoht koos olemasoleva hoonega (katastritunnus 17001:002:0053). Muude rannateenuste osutamise tingimused (nt rannatoolide laenutus, uiskude laenutus talihooajal, hoiukappide paigaldus vms) selgitatakse välja läbirääkimiste käigus.

Kauplemiskoha üüri alghind on 10 eurot kuus. Kauplemisteenus peab sisaldama toitlustusteenust ning vähemalt üht rannateenuse pakkumist. Täpsemate tingimustega ja asukohaskeemiga saab tutvuda Elva valla kodulehel: http://bit.ly/2ViVo92

Elektroonilised pakkumused tuleb esitada hiljemalt 20. maiks 2019 kell 11 e-posti aadressil elva@elva.ee, millele on märgitud pealkiri „Verevi ranna kauplemiskoha üürile andmine läbirääkimistega pakkumise teel”.

Pakkumused avatakse 20. mail 2019 kell 11.15. Pakkumuste avamine ei ole avalik, pakkumisel osalejatel ei ole õigust viibida pakkumiste avamisel. Esitatud pakkumuste sisu ei kuulu avalikustamisele.

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X