Määratlemata

LHV Jalgpallikaardi lugu FC Elva näitel

“See oli 2015 sügisel, kui ma avastasin mis jõud on sellel projektil ja inimesed ise ei peagi ju tegelikult mitte midagi toetuseks maksma. See on üks väga hea võimalus igal alates seitsme aastasel kodanikul toetada klubi, isegi siis kui ta siin ei mängi ja trennitasu ei maksa. Hakkasime seda LHV projekti jõudsamalt promoma, sest olgem ausad Rootsi pangad ei toeta otseselt väikseid kogukondi ja ettevõtmisi.” selgitas LHV Jalgpallikaardi jõujooni tegevjuht Marek Naaris

“Meie klubi eesmärgiks on eelarvestrateegias kasvatada kõiki võimalike tuluridasid. Me ei saa jääda kinni ainult KOV, sponsorite, projektide või klubi ettevõtluse juurde. See, mida pakub LHV on passiivne tulu, keegi ei pea selleks mitte midagi tegema ja klubile laekub kord aastas juba väga korralik summa. Tuleb elada oma tavalist elu, maksta kord päevas lõunasöögi eest ja ongi kõik. Mina isiklikult teen LHV Jalgpallikaardiga argipäevadel 2-3 makset päevas, mis teeb kuni 72 eurot aastas ” lisas ta selgituseks.

Juuresolevast graafikust näeme, milline on olnud LHV Jalgpallikaardi areng alates 2014. Peamiseks muutuseks viimastel aastatel on maksete arv, mille abiga on kasvanud toetussumma märgatavalt. Igal aastal on see peaaegu kahekordistunud ja prognoosi vaadates liigume hetkel 2700 € graafikus.

MTÜ-na plaanime panustada kõik teenitu tagasi kohaliku elu edendamisse ja eelkõige oma treening-võistluskeskuse arendamisse. Nike Arena Elva saab endale peagi täiesti ainulaadsed varumängijate varjualused (tänu KÜSK-i projektile), vaja on paika saada Eesti Jalgpalli Liidu toetusega saadud kasutatudtribüünid, mis vajavad enne tšinkimistööd (selleks liitume Elva valla kaasava eelarve projektiga) ja välja ehitada teadustamise/filmimise platvorm. Need kõik suured arengud saavad tehtud ühise pingutusega ja meie oma noorte/täiskasvanute vabaaja veetmise võimaluste parandamiseks. Tänase päeva seisuga oleme investeerinud objekti juba 502 455 eurot.

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X