Elva linnKogukondMääratlemata

Elva Rohepäevad

Kaunis aed on kodu ehe ning neid kauneid ja põnevaid aedu on Elvas rohkelt. Nõnda sündiski idee korraldada Elva Rohepäevad – esimene päev toimub kevadel ja teine sügisel. Osa saavad võtta kõik huvilised.

Elva Rohepäevade esimene päev toimub 06.06.2021. Päeva info on leitav Facebookis üritusena Elva Rohepäevad (https://www.facebook.com/events/elva-vald/elva-rohep%C3%A4evad/536391727374146/) .

Taimede ja aiandusega seotud tarvikute pakkujad saavad endast teada anda kuni 01.06.2021, kirjutades aadressile avekytt@gmail.com või võttes minuga ühendust Facebooki kaudu.

Elva Rohepäevade eestvedaja Ave Kütt, foto: Ave Kütt

Kindlasti ei tasu lasta ennast heidutada mõtetest, et pakkuda pole palju või kõik taimed on nii tavalised. Mitu väikest lähestikust pakkujat teevad kokku ühe suure ning nagu kodukohvikutepäev näitab, siis inimesed liiguvad ja tekib sünergia. Mõni taimehuviline võib-olla otsibki näiteks rabarberit või vanaemaaegset käokinga. Pakkujad määravad ise mängureeglid – kellaaeg, kas külastajaid lastakse aiast sisse või toimub tegevus aia taga, kas toimub müük, vahetus või antakse tasuta ära. Kaasa kutsun lööma ka kõiki kohalikke lillepoode, ettevõtteid ja talusid, mis saavad kogukonna toetust ja turgutust pärast koroonaaja madalseisu.

Info külalistele

Kindlasti jälgige Elva Rohepäevade kaarti, mille link on leitav Elva Rohepäevade arutelus. Lingil tähistavad ROHELISED markerid registreerunud kohtasid, mis teid külla ootavad. Kui markeri värv muutub PUNASEKS, tähendab see seda, et antud kohas on pakutav kaup otsa saanud. Külalistele panen südamele austada kodu ja inimest, kes heatahtlikult avab teile oma aia värava, järgida käitumise head tava ning visata tekkinud prügi prügikasti. Avatud aedadesse palume loomi mitte kaasa võtta ja lapsed hoida enda ligi.

UHIUUS INFO!

Elva Rohepäevad ja Elva Miljon ühendasid jõud! Kõik, kes sel päeval liiguvad ja märgivad Stravas oma liikumiseks „Elva Rohepäevad“, osalevad loosis ning võivad võita lilleampli Puhja aiandilt ja meened Elva Miljonilt.

Paneme koos Elva aiad elama!

Ave Kütt

avekytt@gmail.com

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Vaata veel lisaks
Close
Back to top button
Close
X