Määratlemata

Elvas algkooli lähedal sõitis auto ülekäigurajal lapsele otsa

Eile 9. veebruaril kell 16.52 sõitis 52-aastane mees Elvas Tartu mnt ja Palu tee (seda täpsustatud andmeil, mida kinnitas ka Tartumaa Piirkonnapolitsei) ristmikul sõiduautoga Mercedes-Benz C200 otsa ülekäigurajal sõiduteed ületanud seitsmeaastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Uudis on refereeritud portaalist Delfi.

Elva Elu toimetuse poolt soovime autojuhtidele tähelepanelikkust linnaliikluses! Tipptundidel (eriti hommikul enne koolitundide algust) on liiklus piirkonnas väga intensiivne! Lumehanged on kõrged ja väiksemaid koolilapsi ei pruugi nende vahelt kergesti märgata!

Soovime tüdrukule kiiret paranemist!

Ohutut liiklemist!

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X