Kohalik Võim

Elva Vallavolikogu kärpis liikmete arvu nelja võrra

Täna toimunud Elva Vallavolikogu korralisel istungil toimus hääletus eelnõu osas, mis nägi ette tulevase perioodi vallavolikogu liikmete arvu määramist. Tänane volikogu koosseis koosneb 29-st liikmest. Ligemale aasta kestnud vaidlused volikogu eestseisuses on keskendunud koosseisu vähendamisele. Kuna seadusejärgne miinimum Elva Vallavolikogu liikmete arvu osas on 21, on varasemad “pakkumised” uueks volinike arvuks olnud nii 21, 23, 25 kui ka 27. Volikogu konsensus toetas täna tulevase volikogu liikmete arvuks 25. Uus volikogu koosseis valitakse kohalike valimiste käigus 2025. aasta oktoobris.

Vaata ka – Repliik: Saadaks 8 volinikku koju

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X