Elva linnKultuurSündmused

Täna on Elva Laulukaare all üle 600 laulja ja tantsija

Täna kell 16 algab selle suve Elva lauluväljaku üks tippsündmuseid – Elva Laulupidu 100. Kaare all on üle 600 laulja ja tantsija. Pidu algab kell 16 rongkäiguga Elva Vallamaja eest ja suundub peopaika lauluväljakule. Kaare alla kogunevad mudilas-, laste- ja neidude-, naiste-, meeste- ja segakoorid üle terve isamaa. Kaasa teevad puhkpilliorkestrid ja rahvatantsijad. Laulupeol astub üles noorte ansambel Vabalangus.

Laulupeo repertuaaris on eelkõige klassikalised koorilauluteosed nt “Laul Põhjamaast” ja “Mu Isamaa on Minu Arm”. Koore juhivad muuhulgas mitmed kohalikud koorijuhid nagu Meelis Roosaar, Ragne Lind, Ehtel Kuldvere-Vent Merike Allik ja Merilin Seer. Kohal on ka hulganisti toitlustajaid ja käsitöömüüjaid.

EE

Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X