Elva linnFLASH

FLASH: Elva Puiestee tänav sai uue asfaltkatte

Puiestee tänav Elvas läks remonti mai kuus. Töid teostab seal AS TREF, omanikujärelevalvet teostab Tarindiprof OÜ ja ehitusprojekti koostas Teedeprojekt OÜ. Ehitustööde maksumus koos käibemaksuga on 857 791 €, sellele lisandub omanikujärelevalve kulu.

Vaade Puiestee-Nooruse tänava ristmikult Tartu maantee poole, foto: Elva Elu

Tee rekonstrueerimist toetas Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium transiitteede korrastamise meetmest (TEN-T) 350 000 euroga. Tööde tähtaeg on augusti lõpp.

Puiestee tänav on saanud uue ja kaua oodatud korraliku valgustusega ja laia kergliiklustee Jaani tänava ristmikust kuni raudteeni. Liiklemine sellel metsasel lõigul on nüüd palju turvalisem. Valgustus enne osaliselt vana kõnnitee äärest puudus üldse. Samuti on saanud tänav uue sadevee äravoolu süsteemi. Tööde tähtajaks on käesoleva augusti lõpp, ametlikult liiklus pole sellel teel veel avatud, kuid esimesi jalutajaid ja uudistajaid ka autodega juba on!

Vaade uuele kergliiklusteele Puiestee-Jaani tänava ristmiku lähedalt suunaga kooli poole, foto: Elva Elu

Elva Elu toimetus käis ka asja takseerimas ning vilunud kriitilised pilgud jäid ehituskvaliteedi ja uue tänavaosa ilmega väga rahule! Haljastustööd on veel vaja teha. Aitäh Trev-i meeskonnale! 🙂

Elva Elu

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X