Sport

Eestlanna sai Elvas maailmameistriks

Sportkeegli sprindis tegi Heret Ots ajalugu, viies Eesti esimest korda MMil poodiumile. Naiste täiskasvanute arvestuses kirjutas tema kuldmedal Eestile uue peatüki.

Poolfinaalis tulemustega 91:101 ja 121:108 läks Ots vastase Jasmina Andjelkoviciga lisavisetele, mis nõuavad viskekindlust ja külma närvi. Seda eestlannal jagus ning saatis ta võidukalt finaali.

Finaalis oli vastaseks tugev tšehhitar Hana Wiedermannova. Mõlemad seeriad läksid hooga käima ja Ots saavutas kiirelt edumaa. Vastase parimast esitusest jäi närvi puudu ning kuld sai Eestile.

Täiskasvanud naiste arvestuses ei ole eestlastel veel MMi medaleid olnud, kuid 2011. aastal maailmakarika hõbeda võitnud Ots tagas selle kolmapäeval.

Sportkeegli MM peetakse sel aastal Elva Spordihoones. Elvasse oodatakse kokku 420 atleeti koos saatjaskondadega. Kokku mängitakse erinevates vanuseklassides 16 päeva järjest. Võistlusi korraldavad Eesti Veeremängude Liit koostöös Elva Keegliklubiga.

Uudise allikas: postimees.ee

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X