2021. a kohalikud valimisedKohalik VõimValla uudised

Sündis uus koostöökokkulepe Elva valla juhtimiseks

Koostöökokkulepe Elva valla juhtimiseks 

Valimisliit Sinu Elva vald, Reformierakond ning volikogu liikmed Margus Ivask, Toomas Laatsit ja Sulev Kuus on leppinud kokku põhimõtted Elva valla juhtimiseks järgneval neljal aastal. 

Koostööleppega kinnitavad osapooled, et nende jaoks on oluline Elva valla kõikide piirkondade ja valdkondade heaolu eest seismine, avatud valitsemine ja kaasamine. Soovime, et Elva vald oleks avatud, innovatiivne, parima elu- ja ettevõtluskeskkonnaga vald, mis on oma tegevusega eeskujuks paljudele. 

Koalitsioonilepe allkirjastatakse 26.11.2021. Olulisteks teemadeks uue koalitsiooni jaoks on perede toimetulek, vabastame pered alates teisest lasteaialapsest lasteaia kohatasust. Korraldame Verevi järve äärde arhitektuurikonkursi, et rajada ilma ujulata rannahoone ning säilitada rannaala, kuid leiame võimalusi ka ujula ehitamiseks kõige sobivamasse asukohta, eelistatult Elva spordihoone lähedusse. Tähelepanuta ei jää ka teised hea elukeskkonnaga seotud teemad, laste ja perede heaolu, tegusate noorte ja eakatega seotud tegevused, hariduse väärtustamine, suurepärased sportimisvõimalused, mugavad liikumisvõimalused, turismi arendamine  ja kogukondliku kultuuri loomine.

Uue koostöökokkuleppega on võimalik ühineda kõigil neil volikogu liikmetel, kes tunnevad, et soovivad positiivses ja tegusas meeskonnas vallajuhtimisel kaasa lüüa. 

Allakirjutanud:

Maano Koemets, Marika Saar, Priit Värv, Silver Laks,  Enn Tobre, Kristjan Vilu, Heiki Hansen, Kertu Vuks, Mikk Järv, Toomas Järveoja, Jaanus Peri, Hillar Hänilane, Margus Ivask, Toomas Laatsit, Sulev Kuus

Sildid
Näita rohkem

Elva Elu

Panime lehele nimeks Elva Elu. Kunagise paberlehe auks, mis ilmus Elvas aastatel 1932-1937 ja ka 1960.aastate algul. Püüame selle sõnumitooja mälestust hoida tänapäeval aus ja väärikuses edasi.

Sarnased artiklid

Back to top button
Close
X